Primer Drinks & Data a Barcelona

Us convidem al primer Drinks & Data, l’esdeveniment que vol reunir a la comunitat de persones amb #passio #OpenData, i aquelles persones que volen saber més sobre les dades obertes i la seva utilitat social, ciutadana i econòmica.

El proper 22 de novembre celebrarem el primer Drinks&Data a Barcelona juntament amb la presentació de la Comunitat Xarxa Open Data, espai de referència de novetats Open Data, creada amb l’objectiu de divulgar les dades obertes.

El nostre primer convidat és Jordi Graells, ell és un dels fundadors de la Xarxa Innovació pública, és un referent en la defensa i la promoció de coneixement lliure i el govern obert, i fa pocs mesos va ser nomenat Director general d’Atenció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya.

Us convidem a aquest primer esdeveniment a un espai molt especial la Fàbrica Lehmann, espai rehabilitat i recuperat per Ideograma, empresa col·laboradora d’aquest esdeveniment.

 

 

Drinks & Data amb Jordi Graells

22 Novembre – 19:00h

Fàbrica Lehmann

Carrer del Consell de Cent, 159

 

Més sobre Jordi Graells

jordigraells

Director general d’Atenció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya (Departament de la Presidència). Compromès amb l’objectiu de com podem millorar l’experiència de la ciutadania mitjançant la comunicació digital (web, xarxes socials, missatgeria instantània, serveis mòbils), la governança oberta (transparència i dades obertes) i les estratègies de gestió del coneixement basats en la interacció de les persones (comunitats de pràctica). Ha col·laborat des dels seus inicis amb la Xarxa d’Innovació Pública (XIP xarxaip.cat). Ha publicat diversos treballs, el darrer dels quals és ‘Ciudadanía y administraciones en red’: https://graells.wordpress.com/llibres-i-articles.

Inscriu-te ara!