Curs Procés de Publicació de Dades

El dilluns 21 de novembre al Cibernarium de Barcelona com ja és habitual, va tenir lloc la darrera sessió modular del Certificat de Governança Open Data Bàsic, corresponent al Procés de Publicació de Dades.

La sessió, impartida per l’Eduard Gil en la part teòrica i l’Enric Montia en la part pràctica, tenia un els següents objectius:

  • Identificar les tasques previes que formen part d´un procés de públicació de dades obertes.
  • Descriure el que i el perquè de les tasques relacionades a un procés de públicacio de dades obertes.
  • Aplicar tot allò après a casos concrets per ser capaç de protagonitzar casos d’èxit.

On els alumnes van poder veure quins són els passos que s’han de seguir per tal de publicar les dades d’una forma optima i eficaç. Les preguntes que s’han de fer abans de publicar res, les preguntes que s’han de fer durant la publicació i un cop finalitzada.