Iniciativa Barcelona Open Data a la #Kimconference2016

IMG_2453 (1)Iniciativa Barcelona Open Data vam estar presents en l’última edició de la KIM Conference, sota el lema (“La innovació com a motor de creixement de negocis”). Nosaltres proposem la innovació usant les dades obertes.

Iniciativa Barcelona Open Data vam ser presents també a la zona de networking on vam poder presentar i explicar el nostre projecte.

La # KIMconference2016 tenia com a objectiu debatre sobre com la generació de solucions innovadores per a empreses en termes de finançament, valorització i comercialització de tecnologies, generació de nous models de negoci i networking poden fer que el seu negoci creixi. Un dels comentaris més destacats, va ser de Xavier Marcet, que va dir: “Clau èxit: ajuntar el millor de 2 mons, les dinàmiques corporatives i les startups”.

Us deixem un vídeo amb les millors fotos que vam fer durant la nostra assistència a la #KIMconference2016.