Lourdes Muñoz: “Les empreses i els funcionaris públics, necessiten formació en data”

Lourdes KimEn aquesta entrevista a publicada a Kim (Knowledge Innovation Market) Lourdes Muñoz directora del màster en Open Big Data a Euncet Business School i Fundadora d’Iniciativa Barcelona Open Data, parla en exclusiva sobre la importància del Big Data i l’Open Data en un món globalitzat, els beneficis que poden aportar a qualsevol persona o empresa, i l’actual nivell de coneixement i aplicació sobre la matèria que existeix al nostre país.

“Des de Iniciativa Barcelona Open Data, no volem només oferir cursos a la ciutadania, sinó també col·laborar amb institucions que ja donin informació a empreses i professionals, per aconseguir que incloguin formació en Open Data, ja que al final la majoria de les dades que podran utilitzar les persones i empreses, seran les obertes”.

En aquesta entrevista s’aborden qüestions com:

Perquè es tan important promoure el coneixement sobre dades obertes entre la ciutadania, exemples de negocis basats en Open Data, aplicacions pràctiques a les idees de negoci de l’empresa Open Data.
Podeu llegir l’entrevista completa a Lourdes Muñoz de Kim (Knowledge Innovation Market).